måndag 16 mars 2009

Vinst med posten!

Idag kom det en fin handledsvärmare till mig med posten
Det är Marlene som gjort den.
Tack vännen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej igen, nu har jag hittat hit också! vilka fina saker du visar. Scrappa är väl kul, tyvärr så har jag inte så mycket tid över just nu när jag har mina små killar (1 år och 3 år)pysslar lite när de sover och så fort tillfälle ges. Videungarna känner jag igen, jag har en likadan som sitter i min handarbetskorg! kanske var det du som höll kursen på Bollegården någon gång runt 95 tror jag det var? Dina foton på Bbg kyrka känner jag igen och kvarnen i Hyssna. Ha en skön onsdag!
Lotta

Anonym sa...

nu är det jag igen, och det måste ju vara du som hade kursen för läraren hette ju Ingela och då vet jag vem du är, så kul att träffas här över nätet!Vad tråkigt att du händerna värker och att det inte blir så många dockor men jag är säker på att de du gör blir desto mer uppskattade!!!

Det är ju så ibland att livet tar helt nya vändningar och så var det för mig 2000 och då flyttade jag från Bbg. Nu bor jag utanför Borås mot Ulricehamn mitt ute på landet.
Vi hörs snart igen hoppas jag!
Kram Lotta

Anita/AniLi sa...

Hej,
har ofta tänkt att kika in hit till dig, men det har inte blivit av. Har ju "sett" dig lite här och där på nätet och även inne hos mig tror jag!
Nu skulle jag vilja maila till dig om något jag har på gång och eftersom jag såg din mailadress i ett tidigare inlägg här på din blogg, så tar jag mig friheten att använda den. Hoppas att det går bra?
Kram
Anita

Carina W sa...

Hej!
Tack för din hälsning!
Du har också en ljuvligt vårlik bakgrund och mycket intressant att kika lite på.

Ha,det gott!

Kram

Yoli Design sa...

hej hej tjejjen..
läste att du tappat bort kreativiteten! Inte kul... var ju precis där jag med...
Mitt tips är att låt våren ta sinnena dina. Skapa med vårens färger och former... Tex. inspireras av vårdropparna som så fint pryder din blogg...

Så min utmaning till dig blir...
Snödroppe alster - både i färger och former och kanske som motiv ock!

Vilken läcker vinst du fått... det är så skojigt att vinna...

hoppas att allt är bra med dig annars..

kram kram YooRee