onsdag 14 januari 2009

Ett enkelt kort


jag har gjort ett snabbstämplat och "simpelt" kort idag. Ville bara skicka iväg ett litet kort till fred som blir ett halår imorgon.
Bild hann jag inte ta, eftersom jag stämplade och embossade endast en kvart innan brevlådan skulle tömmas. Kortet hamnade i lådan i tid, nu hoppas jag bara att posten gör sitt jobb också.

Egentligen skulle jag gjort en waldorfdocka till honom, men på grund av att jag skjutit upp det för länge blev det inte av. Dels har jag jobbat ganska mycket och idag, när jag skulle vara ledig, hade jag först ett möte och sedan ett långt tandläkarbesök. Sedan mådde jag ganska dåligt och behövde sova, alltså sov jag bort några timmar istället för att gör dockan. Nåväl, han ska få den snart.

För övrigt har jag plockat bort julen inne, ute finns ljusslingorna kvar. De behövs ett tag till i mörkret här i denna delnn av landet som saknar vit snö.

Nu rinner veckorna på, snart hoppas jag träffa någon/några av er som syns här på bloggsidorna då och då.
På onsdag tänker jag åka till Pysselstina för lite "Pysselmingel". Den 7 februari har jag anmält mig till scrapmaran hos Stämpelboden. Såg att även Kortmakaren har en scrapdag då, men det kanske kan bli någon annan gång då det inte kolliderar.

Nu tänker jag vara lite kreativ och plocka upp mina kopparsaker igen i hyllan på hallväggen.
Som ni märker har jag inte fixat till allt efter att julpyntet är borta.

1 kommentar:

Carina W sa...

Hej!
Vill skriva och tacka för dina hälsningar hos mig.
De värmer gott just nu!


Kram!

Hoppas vi ses på Onsdag!